5 Buitenverlichting Kopen Voor Vrije Tijd

Of u nu groeit een kleine tuin of een grote tuin, het is belangrijk dat u weet welke lampen te kopen voor uw tuin, zodat u het meeste uit uw investering. De aankoop van het verkeerde type van de lichten kan een enorme verspilling van uw hard verdiende geld en je zou kunnen vinden jezelf met een onbruikbaar tuin, als je niet het juiste soort verlichting. Over het algemeen zijn er drie soorten verlichting te kopen voor uw huis of tuin – natuurlijke, gloeilampen en LED-lampen. Als je niet zeker welke de juiste is voor u, dan kunt u altijd meer leren door het lezen van een informatief artikel, zoals deze op het onderwerp. Het geeft je genoeg informatie om te starten met het maken van een beslissing over verlichting voor uw huis.

Een van de grootste pluspunten aan het gebruik van lampen gemaakt van Led ‘ s in een deel van uw huis is dat ze zijn uiterst energie-efficiĆ«nt. Ze gebruiken slechts een fractie van de kosten van elektriciteit, en als je meerdere kleine rond het huis, dan zult u in staat om drastisch verminderen van uw elektriciteitsrekening. Voor veel mensen, dit is een van de belangrijkste redenen dat ze hebben besloten om te gaan groen en gebruik van Led ‘ s in hun huizen en tuinen.

De andere twee die je moet overwegen wanneer het denken over de aanschaf van LED verlichting voor in uw huis of in uw tuin is dat zij zorgen voor een stabiele lichte patronen. Het probleem van veel mensen tegenkomen als het gaat om verlichting van hun tuinen of op andere terreinen is de ongelijkmatige verlichting. Enige dagen, misschien krijg je wel een veel heldere zon, maar op andere dagen kan je het ook niet zon. Gloeilampen, hoewel cooler dan de Led ‘ s, niet de neiging om zo veel van een stabiel licht patroon vanwege de warmte die nodig is om die te bedienen. Met Led ‘ s, je krijgt zelfs een licht patroon met ongeacht welke tijd van de dag het is.

Een van de laatste dingen die je moet denken als het gaat om het kiezen van verlichting kopen om de voordelen van het gebruik van hoge intensiteit kwijting of HID verlichting. Als u al een tuin of andere buitenruimte die je wilt verlichten, u zeker moet overwegen het uit te proberen een HID schijnwerper. Deze lichten kan dramatisch verhogen de verlichting in een ruimte aanzienlijk en snel. Typisch, deze worden gebruikt om het licht gericht op een specifiek object, zoals een beeld, of een specifiek deel van een tuin. De lampen die in deze lampen zijn doorgaans goedkoper dan de andere soorten verlichting opties die u ter beschikking hebt.

Als u een groot gebied buiten dat u zou graag op licht af, maar u wilt niet te veel geld uit te geven aan deze taak, dan moet u misschien kijken naar hoge druk natrium lampen. Deze lampen zijn ideaal als u op zoek bent naar een vorm van verlichting die minder een risico van het veroorzaken van een brand dan andere vormen van verlichting, maar ze kunnen ook een beetje gevaarlijk als je niet voorzichtig bent. Over het algemeen, deze lampen zijn aanbevolen voor kleinere gebieden en zijn zeer geschikt voor verticale landbouw. Echter, het is belangrijk dat u niet proberen om het gebruik van een hoge druk natrium schijnwerper in een gebied waar een brandblusser beschikbaar is, zoals in een garage of een schuur. Dit type van verlichting is eigenlijk een van de meest gevaarlijk als het onjuist gebruikt wordt.

Als laatste maar zeker niet minste, moet u overwegen om een paar lichten die een hoger wattage voor de hoeveelheid licht die je probeert te verlichten. Een hoger wattage lamp zal over het algemeen meer energie om de hoeveelheid licht die u zoekt. Typisch, deze worden het best gebruikt in grotere ruimtes, zoals een kas, vanwege het feit dat ze kunnen worden gebruikt om te zorgen voor een intense warmte over een zeer lange periode van tijd. Echter, voordat u uit en krijgen een paar lampjes met zeer hoge wattages, moet u zeker praten met een deskundige om ervoor te zorgen dat u het zetten van uw planten en apparatuur in gevaar. Deze lampjes zijn geweldig voor het verstrekken van het licht tijdens de koudere maanden van het jaar, maar ze kan het zelfs dodelijk is als het onjuist gebruikt wordt.