De beste Bullet Journal-notebooks

De auteur van de bestseller van de New York Times, David Cayley, heeft een buitengewoon uniek product geproduceerd dat zijn gebruikers leert hoe ze hun leven georganiseerd kunnen houden op een manier die consistent is met de manier waarop mensen werken. Het Bullet Journal-systeem combineert de kracht van audio-opname om gewone informatie om te zetten in een ultra-persoonlijk audiobestand dat op elk draagbaar audioapparaat kan worden afgespeeld. De grootste waarde van het systeem is de mogelijkheid om een ‘one stop shop’ te bieden voor al uw informatiebehoeften. Het is bedoeld om de behoefte aan omvangrijke en omslachtige digitale dagboeken of notitieboekjes te vervangen.

De Bullet Journal-methode is ontwikkeld door een voormalige middelbare scholier die op zoek was naar een betere manier om zijn studie bij te houden. Net als vele anderen vond hij de traditionele notebook- en dagboeksystemen omslachtig en ineffectief. Hij wilde iets eenvoudiger en effectiever om zijn dagelijkse taken uit te voeren. Hij wilde ook een product dat hem zou helpen georganiseerd te blijven. Het resultaat is een product dat de organisatie nagenoeg pijnloos maakt.

Het genie van het bullet journal schuilt in zijn eenvoud. Je hebt geen ingewikkelde lay-out of veel pagina’s nodig zoals de traditionele tijdschriften nodig hebben. Plaats eenvoudig uw pennen en papier in de daarvoor bestemde gleuf en u bent klaar om uw activiteiten voor de hele dag of week vast te leggen. In tegenstelling tot omvangrijke digitale agenda’s en notitieboeken, wordt het hele systeem aangestuurd via een pennenlus. Dit betekent dat u nooit te maken krijgt met het omslaan van pagina’s of bang bent dat u een pen kwijtraakt.

Door de penlus kan een persoon zijn / haar dagboek bijna overal mee naartoe nemen. Mensen kunnen het indien nodig zelfs als notitieblok gebruiken. Mensen die van hun dagboeken en notitieboekjes houden, vinden het geweldig dat het bullet journal het meenemen van extra omvangrijke bestanden overbodig maakt. Het is perfect voor studenten, die vaak hun notitieboekje op school achterlaten. Sterker nog, de meeste afgestudeerde studenten gebruiken tegenwoordig bullet-journalisten als dagelijkse planner.

Het beste van het bullet journal is dat je het overal kunt gebruiken. U kunt zelfs op reis uw bullet-journals bij de hand hebben. Het is perfect voor mensen die graag op verschillende plaatsen aantekeningen maken. Het beste voorbeeld zijn studenten die altijd aan het studeren zijn. In plaats van een zakagenda bij zich te hebben, bewaren ze hun notitieboekje in hun rugzak en nemen het overal mee naartoe. Ze kunnen het zelfs bij zich hebben in hun auto en als gps gebruiken als ze op reis zijn.

De beste bullet-journals zijn echter van leer. Door de hoge kwaliteit leer gaat het lang mee. Leer heeft ook het natuurlijke vermogen om water af te stoten en jarenlang zijn vorm te behouden. Het is ook erg duurzaam en heeft een rijke uitstraling waardoor iedereen het aan iemand wil schenken. Deze notitieboekjes zijn erg populair bij schrijvers die er dol op zijn, omdat ze het overal en altijd kunnen gebruiken.

Bullet Journal inspiratie | Bullet journaling | My Lovely Notebook