Koop vandaag nog cryptocurrency!

Veel mensen leren over en kopen het concept van het kopen en verkopen van bitcoins in. Deze nieuwe investeringsmogelijkheid spreekt een breed scala aan investeerders en ondernemers aan vanwege zijn eenvoud. Er hoeven geen commissies of vergoedingen betaald te worden en investeerders kunnen aan de slag zonder veel investeringskapitaal. Hoewel deze voordelen het tot een van de snelstgroeiende investeringen op de markt hebben gemaakt, zijn er ook enkele nadelen waarvan u op de hoogte moet zijn voordat u koopt.

Een van de grootste nadelen van het kopen van een investering of markt is dat er doorgaans risico’s aan verbonden zijn. Om iets nieuws te kopen, is een bepaald risiconiveau vereist. Maar met de unieke combinatie van laag risico en potentieel voor hoge beloningen, is investeren in bitcoins misschien wel het ticket naar financiële vrijheid. Coinbase is een Amerikaanse gedecentraliseerde wisselkantoor, gevestigd in San Francisco. Opgericht eind 2021, is het gestaag uitgegroeid tot een populaire en vertrouwde toegangspoort voor nieuwe investeerders die geïnteresseerd zijn in het kopen en verhandelen van bitcoins.

Met deze optie hoeven beleggers hun persoonlijke financiële gegevens, zoals creditcardnummers of bankrekeninggegevens, niet openbaar te maken. Het beste deel van deze opzet is dat als een belegger zijn munten wil verkopen, hij niet via de traditionele verkoopkanalen hoeft te gaan. In plaats daarvan kan hij gewoon naast de knop bitcoin kopen klikken, waar hij zijn gewenste wachtwoord moet invoeren. Zodra hij dat heeft gedaan, kan hij zijn munten onmiddellijk aan een andere investeerder verkopen. Alle transacties zijn transparant en blijven anoniem.

Een ander groot voordeel van deze optie voor het kopen van bitcoins is dat het investeerders de mogelijkheid biedt om meerdere eenheden tegelijk te kopen.

 

Dit wordt aangeduid als “grijswaardeninvesteringen”. Om dit concept uit te leggen, moet men begrijpen dat alle bitcoins worden opgeslagen in de openbare digitale portemonnee, de bitcoin-portemonnee. Door meerdere eenheden in verschillende portefeuilles te hebben, kunnen beleggers hun geld gebruiken op een manier die zij nodig achten. Terwijl een enkele belegger een grote hoeveelheid bitcoins kan kopen en vasthouden, zou een grijsschaalbelegger in staat zijn om een klein deel van elke grootte te kopen en vast te houden totdat hij een normaal salaris ontvangt.

Er zijn verschillende nadelen aan het kopen van cryptocurrency met dit systeem. Het meest opvallende zijn de hoge transactiekosten die nodig zijn voor een succesvolle overdracht. Met deze service zijn er hogere vergoedingen die door gebruikers worden betaald, waardoor de hoeveelheid geld die een belegger kan besparen aanzienlijk wordt verminderd. Een ander nadeel is het gebrek aan klantenondersteuning die de centrale biedt. Coinbase biedt geen enkele klantenservice. Er is alleen een e-mailadres opgegeven voor vragen over bestellingen.

Aan de andere kant biedt Coinbase haar klanten de mogelijkheid om te leren over het kopen en verkopen van valuta’s terwijl ze een praktische ervaring hebben met hun eigen investeringsstrategieën. De site biedt ook tutorials voor nieuwe gebruikers en een sectie met veelgestelde vragen die veelgestelde vragen beantwoorden over de voor- en nadelen van investeren in de virtuele valuta. Het is gemakkelijk om het proces van kopen en verkopen te leren met behulp van de Coinbase-portemonnee. In feite zijn veel investeerders al begonnen de dienst te gebruiken om hun investeringen te diversifiëren en hun risico’s te verkleinen.

Bitcoin kopen (BTC) met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester

Krijg meer informatie hier
https://www.bitcoinmeester.nl