PowerApps – Wat is Het?

PowerApps is een buzzword de laatste tijd.

De reden voor dit is dat PowerApps is een eBook, en een van de grootste trends nu in de software-industrie is van eBooks. PowerApps kwam terug in januari van dit jaar, en terwijl velen zijn nog steeds aan het leren over het programma, er is geen reden waarom u niet al weet alles wat er te weten is over PowerApps en waarom moet je de zorg over. Lees verder voor meer informatie over het programma, hoe het werkt, en waarom het belangrijk is voor bedrijven.

Wat is precies PowerApps?

Kortom, PowerApps is een eBook dat u leert hoe u de vele functies van de Apple ‘ s App Store, evenals enkele van de andere functies die uw bedrijf kan worden gebruikt. Het programma kunt u ook producten te kopen en te betalen voor hen, alsmede het beheren van uw accounts in de App Store van Apple zelf.

Waarom zou u de zorg over PowerApps?

PowerApps is speciaal ontworpen voor degenen die hulp nodig hebben bij het beheren van hun zakelijke accounts in de App Store. Als je nog nooit had voor het beheren van een account van dit type voor, kan je het programma nuttig. Het programma houdt van alle dingen die u zou verwachten te zien in een boek, uit de lay-out van de interface en de graphics en alles wat anders is. Ook de lay-out van het programma zelf doet denken aan een aantal van de beste boeken die je ooit hebt gezien, als het lijkt op de officiële Apple site zelf.

Waarom zou ik PowerApps gebruiken? Het is een gratis eBook dat niet hoeft te worden gedownload, zodat iedereen er op elk moment toegang toe heeft, of het nu op het werk is of op zijn laptop of waar dan ook.

Wat is het kunnen doen voor mij met mijn zakelijke rekening? In aanvulling op het helpen u bij het beheren van uw accounts in de App Store, PowerApps kan worden gebruikt voor het maken van een onbeperkt aantal rapporten. Deze rapporten kunnen worden geïmporteerd in Excel en andere formaten voor verdere analyse en beoordeling. U kunt gegevens exporteren en maken van rapporten voor uw bedrijf, met inbegrip van kosten, omzet statistieken, inkomen, en alles wat u moet weten over uw bedrijf.

Waarom zou ik me zorgen over PowerApps? Omdat het maakt je leven een stuk makkelijker. Je gaat in staat zijn om toegang te krijgen tot een grote hoeveelheid informatie over uw bedrijf, zonder iets te downloaden, wat betekent dat u altijd voorbereid, heb je een account is klaar om te gaan, zelfs als er iets met uw computer gebeurt, en alles wat op de computer ineens niet meer werkt, en je telefoon verloren, en u geen toegang hebt tot uw e-mail of het internet voor dagen en dagen.

 

 

meer informatie: https://puurict.nl/