Waar kan ik een goede makelaar vinden?

Waar kan ik een goede makelaar vinden

Waar kan ik een goede makelaar vinden?

Wanneer wij van plan zijn een huis te kopen, gaan wij altijd op zoek naar de beste koopwoning die ons het maximale rendement biedt. Waar vind ik een goede en betrouwbare verkoopmakelaar? Voor een comfortabel antwoord op deze vraag, moet u eerst het proces van het kopen of verkopen van een woning begrijpen. Dit vergt veel onderzoek van zowel de koper als de verkoper. We moeten er ook voor zorgen dat we de beste deal krijgen voor onze investering.

Als u op zoek bent naar een goede makelaar, dan zijn er twee soorten waaruit u kunt kiezen. De eerste is een makelaar in onroerend goed en de tweede is een aankoopmakelaar Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. U vraagt zich misschien af welke de betere optie is. Als u een woning via een makelaar gaat kopen, kunt u hem vragen om u te helpen bij het vinden van de beste woning die beschikbaar is en tegen de prijs die u zich kunt veroorloven. Als u uw huis rechtstreeks via de verkoopafdeling wilt kopen, wilt u misschien de voordelen overwegen om met hen samen te werken.

Wanneer u via een makelaar een huis gaat kopen, kunt u verwachten dat hij in opdracht werkt en dat hij zal proberen de beste deal voor u te krijgen. Als u uw huis rechtstreeks wilt kopen, kunt u er een vinden door naar de plaatselijke verkoopafdeling te gaan en te informeren naar de beschikbaarheid van eigendommen. Het is ook mogelijk dat u iemand kunt vinden die zijn woning voor u wil verkopen. Een ander voordeel dat u kunt krijgen door naar het lokale verkoophuis te gaan, is dat u de perfecte locatie voor uw aankoophuis kunt vinden. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare makelaar en bent u bereid uw huis in hoog tempo te kopen, begin dan nu uw zoektocht en vraag uzelf af waar ik een goede makelaar bij u in de buurt kan vinden.

Voor meer informatie klik je hier: Mijn Verkoopmakelaar

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close