Waar kan ik een goede makelaar vinden?

Waar kan ik een goede makelaar vinden?

Waar kan ik een goede makelaar vinden? De enige manier om te weten of een makelaar geschikt voor u is, is om de hulp van een makelaar in te schakelen. Hoewel u bemiddelingsdiensten op internet en via makelaars kunt vinden, is het belangrijk om een makelaar in te huren die ervaring heeft met het specifieke type onroerend goed of de woningmarkt waarin u geïnteresseerd bent. Veel online diensten bieden gratis offertes aan, maar wanneer u die heeft een afspraak met een makelaar, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat zij u echt kunnen helpen. Een goede makelaar zal u helpen zoveel mogelijk schattingen te verkrijgen en assistentie bieden bij elke stap van het vinden van een huis tot het onderhandelen over een verkoop.

Waar kan ik een goede makelaar vinden

Misschien wilt u er rekening mee houden dat makelaars bekwaam zijn in het vertegenwoordigen van zichzelf in een poging om te verkopen Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Omdat de makelaardij-industrie zeer competitief is, hebben veel makelaars vaardigheden ontwikkeld als een "hoe te zijn" verkoper die echt heel nuttig kan zijn voor een koper die net met het koopproces begint. Omdat de verkoop van een huis zoveel verschillende taken met zich meebrengt, waaronder inspecties, financiering, onderhandelingen en zelfs onderhandelingen tussen de koper en de verkoper, is het belangrijk dat de makelaar over een breed scala aan vaardigheden en kennis beschikt om zichzelf het beste te vertegenwoordigen. . Om ervoor te zorgen dat uw makelaar over dit soort vaardigheden beschikt, moet u tijdens uw sollicitatiegesprek vragen stellen en zijn portfolio bekijken.

Hoewel u misschien niet denkt dat het stellen van deze vragen over uw verkoop- of koophuis enig effect zal hebben op uw beslissing, moet u uzelf altijd de vraag stellen: "Waarom ik?" Zelfs als u op dit moment niet overweegt een huis te kopen, kan het zijn dat u op een dag in de situatie verkeert dat u een huis wilt kopen. Zou het niet fijn zijn als een professional je door het hele proces helpt? Als u eerlijk antwoordt, dan zult u snel zien hoe u een goede makelaar kunt vinden.

Klik hier: https://mijnverkoopmakelaar.nl/

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close