Waarom kiezen om auto uit Duitsland te importeren?

Wilt u een auto importeren vanuit Duitsland naar de VS? Het is gemakkelijk te doen. De meeste Duitse depots zijn open en daar kunt u uw auto laten verzorgen. De kosten van importauto’s uit Duitsland kunnen echter vrij hoog oplopen. Als u van plan bent om met de importauto vanuit Duitsland te gaan rijden, moet u rekening houden met de extra kosten die u ervoor moet betalen. Tenminste, als u besluit de auto terug naar Duitsland te rijden.

Er zijn ook bedrijven die auto’s van Duitsland naar de VS verzenden zoals Van Leersum & Zn. Enkele van deze bedrijven zijn Auto Europe, Hochz, Lindblad Expeditions enzovoort. Als uw favoriete autowinkel in de VS geen importauto’s uit Duitsland accepteert, kunt u overwegen om naar een van de andere Amerikaanse importeurs van importauto’s uit Duitsland te gaan. De gemiddelde prijs voor een importauto uit Duitsland naar de VS is ongeveer $ 2500. De prijs is afhankelijk van de grootte van de auto, de voorwaarde dat het in is en ook als u het naar de VS gaat verzenden of als u uw auto naar de Atlantische Oceaan naar Europa gaat brengen.

Als u van plan bent met uw nieuwe auto van Duitsland naar de VS te rijden, moet u de staat van de wegen in de VS controleren voordat u vertrekt. Veel van de grootste Duitse autofabrikanten hebben hun fabrieken in de VS. U moet het wegennet opzoeken in de staat waarin u reist om er zeker van te zijn dat u een auto vanuit Duitsland naar de VS kunt importeren. Dit voorkomt dat u een hoge boete moet betalen als u wordt betrapt op het rijden in de VS met een Duitse auto.

Als u de extra kosten niet erg vindt, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de diensten van een individuele containerservice. Met een individuele containerservice krijgt u het voordeel dat uw auto vanuit Duitsland naar de VS wordt geïmporteerd door middel van een gekoelde container. Zo kunt u met uw nieuwe voertuig naar huis rijden zonder ooit uit uw carports te hoeven stappen of u zelfs maar zorgen te hoeven maken over de opslag. Dit bespaart u ook de moeite om uw auto uit de haven te halen wanneer u zich klaarmaakt om hem op de carport te zetten voor opslag. Individuele containerservices kunnen worden gebruikt voor vele soorten auto-importen en kunnen een zeer betaalbare optie zijn. Dit geldt met name op de lange termijn als u kijkt naar de extra tijd en kosten die worden bespaard door gebruik te maken van de diensten van een individuele containerservice in plaats van een gekoelde container in Duitsland te gebruiken.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van geïmporteerde Duitse auto’s, moet u nagaan of deze nog beschikbaar zijn. Als u een specifiek model wilt, moet u de kantoren van uw plaatselijke douane-afdeling bezoeken. Een vertegenwoordiger kan u vertellen welke auto’s momenteel in de VS kunnen worden geïmporteerd en welke voertuigen niet zijn toegestaan. Mogelijk moet u een flinke heffing of vergoeding betalen als u met een specifiek model Duits voertuig de VS binnen wilt rijden.

In de meeste gevallen kunt u een Duitse auto kopen om te importeren voor minder dan de kosten van een vergelijkbaar voertuig in uw eigen land. De prijzen variëren afhankelijk van het jaar, het model en de fabrikant. Als u ervoor kiest om uw Duitse auto zelf te importeren, kunt u hiermee een flink bedrag besparen. U kunt er ook voor zorgen dat uw voertuig volgens de hoogst mogelijke normen is gebouwd en dat het voertuig voldoet aan alle veiligheidseisen zoals vereist door het Department of Motor Vehicles.

Kijk voor meer informatie op  https://www.vanleersum.nl/