Wereldkaart hout decor

Wereldkaart hout decor

Laat je interieur de schoonheid van de wereld zien met World Map Wood Wall Decor. Dit prachtige houten stuk heeft een verouderde MDF-achtergrond met een verweerde witte en grijze metalen afwerking en accenten van zink. Het is geweldig om een woonkamer of kantoor te accentueren, en laat het dan gewoon staan… zolang je er maar voor zorgt. Zoals veel MDF-producten kan het oppervlak beschadigd raken als het niet goed wordt afgedicht meer info op deze site. Daarom kunnen dit soort producten beter worden gebruikt in coffeeshops en andere gemakkelijk aangetaste gebieden. Verzinken zorgt voor een glad oppervlak dat nooit stoten, krassen of putjes zal hebben. Het beschermt ook het hout tegen vlekken.

wereldkaart hout

Zoals de meeste MDF-producten heeft dit een enigszins grove textuur, maar het is verkrijgbaar in veel verschillende natuurlijke tinten, waaronder ivoor, zand, walnoot en chocolade. Het komt ook in een versie met kersenvlek die ongelooflijk mooi is. Als u een iets stijvere nerf wilt of als u de natuurlijkere kleur van het hout naar voren wilt brengen, is een espresso-afwerking wellicht de juiste keuze. Deze is verkrijgbaar in zowel droge als natte uitvoeringen.

Je kunt deze houten wanddecoratie met wereldkaart vinden in veel winkels en groothandels, waaronder Home Depot, Target, Wal-Mart, K-Mart en Lowe's. Het kan een geweldig accentstuk zijn of je kunt het op je kantoor hangen, net als elk ander houten meubel. Zorg ervoor dat je het voor Kerstmis in huis hebt, anders loop je het risico dat er niemand binnenkomt om je nieuwe kantoor in te richten! World Map Wood zal dit jaar zeker een grote hit worden onder verzamelaars en ambachtslieden.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://muur-art.nl/