Koop rimpel voor uw bedrijf

Als je nog nooit van rimpeltransacties hebt gehoord, wordt het tijd dat je het doet. rimpel is de technologie achter de Mona Lisa, het beroemdste schilderij in de geschiedenis van Leonardo da Vinci. Da Vinci schilderde de Mona Lisa met een aquarel achtergrond, en je kunt duidelijk zien dat het schilderij is afgewerkt met water. Da Vinci stond erom bekend aquarellen te gebruiken en een van de schilderijen die hij destijds voltooide, heette Candles, Watercolor Painting. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe het zou zijn om een antiek kunstwerk met aquareleffecten te kopen, dan zijn rimpeltransacties iets voor jou. En dit is slechts een van de eerste applicaties die mensen met deze technologie gebruiken.

ripple is niets meer dan een betalingsprotocol. De makers van Ripple realiseerden zich het inherente probleem met de manier waarop traditionele betalingen werkten. Bij traditionele betalingsprotocollen was een tussenpersoon, een bank, betrokken die geld aannam van de ene partij en dit overbracht naar een andere partij. Dit proces vereiste lange uren, hoge kosten en een ongelooflijk lange kans voor de tweede partij om de transactie ongedaan te maken voordat het geld correct werd vrijgegeven.

Dit probleem wordt opgelost door de gedistribueerde grootboektechnologie die bekend staat als de rimpeluitwisseling. Deze gedistribueerde grootboeken worden bijgehouden en beheerd door tientallen verschillende beurzen, die elk een lijst met hun openbare sleutels bijhouden. Iedereen kan snel de sleutel opzoeken die nodig is om een transactie uit te voeren met een bepaalde centrale door de transactiegeschiedenis te scannen. Daarom is er geen bank of tussenpersoon van derden nodig. In plaats daarvan kan iedereen die een veilige transactie wil uitvoeren, hetzelfde gedistribueerde grootboek gebruiken als alle anderen.

In feite maken veel banken en andere financiële instellingen al gebruik van deze technologie. Ze hebben een aantal virtuele uitwisselingen gecreëerd, die voor iedereen ter wereld toegankelijk zijn. Iedereen kan deze virtuele uitwisselingen betreden, en omdat er eigenlijk geen bank nodig is om betalingen voor iemand anders te verwerken, zijn er voor niemand kosten verbonden aan het gebruik van dit gedistribueerde grootboek als hun belangrijkste betalingsprotocol. De rimpelhandel biedt veel banken een goedkope manier om hun transacties uit te voeren zonder afhankelijk te zijn van hun eigen interne systemen, die traag kunnen zijn en vatbaar voor veiligheidsrisico’s.

Het gedistribueerde grootboek dat bekend staat als rimpel lost ook een veel groter probleem op dat al vele jaren bestaat. Het stelt banken namelijk in staat hun eigen boeken beter te monitoren. Terwijl de veiligheid en de transacties van de rimpelhandel worden beschermd door lagen van codering en rekenkracht, is het vermogen van banken om informatie over hun eigen transacties op te zoeken niet langer privé. Veel banken zijn in staat om bijna elke betaalpas en creditcard te traceren die door hun netwerk loopt.

Het gedistribueerde grootboek biedt banken een manier om beter gebruik te maken van hun interne systemen, waardoor ze weer efficiënter worden. Door een snellere verwerking is er minder wachttijd voor transacties. Dit betekent dat er een sneller rendement op de investering is voor zowel de financiële instelling als de valutahandelaar die hun diensten gebruiken. Uiteindelijk is de rimpelhandel niet alleen gunstig voor banken. Valuta-investeerders en handelaren kunnen ook profiteren van deze technologie. Als u op een nieuwe markt wilt investeren of gewoon wilt zien wat er beschikbaar is, kunt u overwegen om diensten of transacties toe te voegen aan uw totale handelsportefeuille.

https://www.bitcoinmeester.nl/