Verse Basilicum en huisgemaakte Pasta Saus

Makkelijker dan je denkt, zelfs voor mensen die niet van echt te genieten van het koken. Het is zo makkelijk om te maken, zelfgemaakte pasta saus, zal je (misschien) nooit kopen de spullen in je pot in de winkel weer.

Maar dan, ik zal je niet vertellen hoe dan ook, want thuis heb ik nooit echt gegeten in de winkel koopt pasta saus als een kind. Echter, het was voor mij een van de beste maaltijden die ik had om te groeien.

Dit kan ook gelden voor andere soorten tomaat saus of rode saus die u kunt maken thuis. Als je de saus thuis bent, kunt u minder of meer dan je zou in de winkel, maar als je het allemaal hetzelfde, het is misschien een beetje aan de dure kant.

Volkoren meel is waarschijnlijk het meest gebruikte type van bloem bij het maken van pasta saus of rode saus. Echter, het is echt afhankelijk van uw voorkeuren en hoeveel porties u wilt serveer met de pasta schotel. Zorg ervoor dat u altijd gebruik maken van de meest verse ingrediënten en bij voorkeur biologisch en natuurlijk. Wees ook niet bang om extra ingrediënten die u in uw voorraadkast of koelkast.

Misschien wilt u ook extra groenten en specerijen om uw recept als u niet kunt vinden in uw keuken. Maar als het gaat om de ingrediënten voor de huisgemaakte pasta saus, niets is beter dan verse basilicum.

Gebruik verse basilicum voor uw zelfgemaakte pasta saus, gewoon pletten tot je ongeveer 1/4 inch stukjes en voeg het aan je saus. Bij gebruik van gedroogde basilicum, voeg het toe aan het recept en roer tot het is opgelost. Voeg vervolgens de rest van je ingrediënten, evenals eventuele aanvullende specerijen of kruiden die u wilt gebruiken.

Met verse basilicum is zeker een geweldige manier om tijd en moeite besparen bij het voorbereiden van zelfgemaakte pasta saus of een ander recept. Als u meer wilt weten, bezoek mijn website. U vindt zeker veel nuttige informatie die u kunt toepassen in uw eigen recepten.

Als u gebruik gaat maken van verse basilicum, kunt u het gebruik van gedroogde basilicum in plaats daarvan, afhankelijk van het soort pasta saus die u gebruikt. Bovendien, als u wilt dat een rijkere smaak in uw zelfgemaakte pasta saus of als je gaat om het toevoegen van een andere stof, gewoon gebruik maken van gedroogde basilicum in plaats van verse. Er zijn andere manieren om het combineren van deze twee soorten van kruiden, als goed.

Bijvoorbeeld, als u het maken van zelfgemaakte pastasaus met worst, gewoon gebruik maken van gedroogde worst, knoflookpoeder, uienpoeder, oregano en verse basilicum. voor een authentieke italiaanse smaak. U kunt ook een mix van droge pasta, kaas, basilicum en kip bouillon, dek het mengsel met room en melk of water. en de hitte op uw saus voor het opdienen.

Als je gaat knoflook te gebruiken, maar zorg ervoor dat het vers is, gebruik het dan in kleine hoeveelheden voor in uw zelfgemaakte pasta saus. Het is ook best om te serveren met een gebakken aardappel of zelfs aardappelsalade.